Min berg & dalbana, fylld med er.

asså nu har jag fan varit kass på att uppdatera :O fan dåligt gjort av mig.
vad ska jag skriva? om jag skriver om allt jag gjort så skulle ingen orka läsa det för det skulle bli för långt..
men vad kanman säga, jag har varit med kompisar i min klass på de senaste två helgerna, vart i ersmark och sjöbotten då. sen har jag varit med mirjam (L)
sett idol - hejjar på Erik, finns ingen bättre <3
hatat Durna, finns ingen jobbigare :@
vart glad, vart lite deppig, vart gladare och vart lite deppigare, upp och ner duvet :)
finns många personer som har lyst upp min vardag och mitt liv och det finns de som har gjort det lite sämre, men sånt får man leva med.
jag ska inte skriva mkt mer, ville bara säga hur kass jag är på att uppdatera, kommer förmodligen hända igen, bloggar inte när jag är hos min mamma, vilket är varannan vecka :p
och nu till sist tänkte jag lägga ut lite bilder på mina underbara vänner<3












Jag älskar dig Mirjam.


bilder från Es1a

 Erik :P

 folk från Es1a, fast mest simon :P
Jonas (icke brydd på Dags lektion)
Björn och Jonas på svenskan :P
seriösa hannapanna :D
Jag och hanna (det här var den oseriösa bilden)
jag och hanna ( seriös till hälften, hanna har inget serious face)
glada hanna :P
Björn tar till ett vrål ;)
Simon är min ven:D
tack för mig, harebra, hejs


resten av dagarna

efter festen fick jag ta mig till stuga i bjuröklubb på moppe. så vid 3-halv 4 var jag i säng. men sen på lördagen gjorde jag inte så mkt, vi vänta som mest på att familjen Andersson skulle komma så att vi kunde fira farfar och pappa för ålderdom.
när detta var klart eller halvklart stack jag med moppen till sjöbotten för att vara med Simon F, Jon, Amanda K, Hanna S, Elin L, Rebecka, Erik, Björn, Jonas vilket var jävligt kul :D vi var först ute och typ astade boll med varann, och sen gick vi in och såg en riktigt seriös film - Pokemon xD haahaha.
haha aja vi hade kul ändå och snackade som hela filmen istället xD
aja sen var vi som ute och inne på samma gång och sen pratade vi som mer  och såg Kopps samtidigt :) sen for som alla hem :) men det var riktigt kul :) jag skulle gärna vilja lägga in några bilder på lördagen förra veckan men får inte tag i några. men kommer kanske sen:)

Sen på söndagen var jag med Mirjam, vi köpte våffelmix och glass och gjorde sedan våfflor hemma hos mig <3
fast sen blev hon utryckt till match och blev tvungen att fara, men det var som det var så vi fick säga hejdå.
   Men vi var med varandra på onsdagen istället hemma hos min mamma. Vi var som bara med varandra, sen åkte vi linbana, gungade, och gick till OBS (coop för er som inte fattade) sen kom hennes pappa och hämtade henne. :)

sedan har jag som inte gjort mkt på veckan men på fredagen for vi vid 10.15 till Munkviken (vi i Espri-kören) där övade vi i typ 7-8 timmar och åt och åt och åt. sen när vi fick ledigt så satte vi oss vid brasan och spelade gitarr och sjöng, sedan blev det spöhistorier och lägerelds-lekar xD det var riktigt kul :P
sen gick vi som och la oss och vaknade vid 8 och städade rummen för att sedan gå och fika och sedan öva till 12. efter det fick vi skjuts hem och då var jag sate slut och ville bara sova. vilket betydde att jag inte gjorde något i lördags (igår).
det är detta jag har gjort och som jag inte har skrivit in på bloggen. tack och bock ( det blir bättre uppdatering nu när jag är hos pappa) hare bra hejs


Estetarfesten

Inte skrivit på hur länge, vart hos mamma vilket gör det svårt att få till ett roligt inlägg, vilket betyder inga bilder hos mamma. Men aa, saker har gjorts vill jag lova. Ska berättas nu tyck jag:)
Vart ska vi börja?
Kanske fredan förra veckan, jao de låter som en bra idé, som många vet så var det estet-fest i fredas, och som estetare var jag där med de flesta ur min klass, även där var 2:orna och 3:orna och röjde:D
Vi kan ta det från början, på skolan var det inte så mkt speciellt som hände, eller jo vi hade pjäser på engelskan xD haha ska lägga in en video på den senare när jag har fått tag i den:P
Aja sen efter den skoldan gick jag och Björn till min mamma och chillade där och typ åt mat och väntade tills tiden var inne till att gå till stan och träffa alla vid busstationen:)
  Väl där träffade vi Signe och Malin som väntade där med oss:) Strax därpå kom Hanna med sin kamera och sedan Jon med sin cykel och sin kamera:) Vi lekte där typ med kamerorna och rosbuskarna, sedan växte som bara sällskapet med folk som kom och kom och kom.























dessa bilder blev tagna av Jon, har snott dem från honom (A)

 


Molly.

min hund dog idag.
vet inte hur jag ska skriva riktigt. är jävligt ledsen men kan ändå inte gråta. Djur dör men denna hund var inget djur, hon var en vän. hon var den vän som alltid fanns där. hon var den vän som alltid kunde lyssna. Hon var den vän som förstod och alltid var på min sida.
Molly hette hon. 
jag mår uselt och vill bara blunda, jag känner saknad och det är ingenting jag vill känna men jag kan inte hjälpa det. jag saknar henne, saknar att höra henne, tystnaden i huset är jobbig. det har alltid varit något som har låtit, hon har låtit. jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte vad jag ska säga.
jag saknar dig.

RSS 2.0